go to top icon
Απόκτησε το δέμα σου με BoxNow με 1 ευρώ έως 29/2

Δίσκος Βινυλίου Stranger Things Vol.4


3% Επιστροφή σε nerd coins

Διαθεσιμότητα:  Εξαντλημένο


  • Κωδικός:  0030810
  • Θέμα:  Stranger Things


Βυθιστείτε στον κόσμο της 4ης σεζόν του Stranger Things με το επίσημο βινύλιο του soundtrack. Ένα μουσικό ταξίδι στη συναρπαστική αφήγηση της σειράς.

Τα τραγούδια που περιλαμβάνει το άλμπουμ είναι:

  • A1 Journey– Separate Ways (Worlds Apart) (Bryce Miller/Alloy Tracks Remix)
  • A2 The Beach Boys– California Dreamin’
  • A3 Talking Heads– Psycho Killer
  • A4 Kate Bush– Running Up That Hill (A Deal With God)
  • A5 Dead Or Alive– You Spin Me Round (Like A Record)
  • A6 Mae Arnette– Chica Mejicanita
  • B1 Extreme (2)– Play With Me
  • B2 Kiss– Detroit Rock City (Single Version)
  • B3 The Cramps– I Was A Teenage Werewolf
  • B4 Musical Youth– Pass The Dutchie
  • B5 The Surfaris– Wipeout
  • B6 Starpoint– Object Of My Desire (Single Version)
  • C1 Falco– Rock Me Amadeus (The Gold Mix)
  • C2 Ricky Nelson (2)– Travelin’ Man
  • C3 Baltimora– Tarzan Boy
  • C4 Ella Fitzgerald & Louis Armstrong– Dream A Little Dream Of Me
  • C5 Rick Derringer– Rock And Roll, Hoochie Koo (Single Version)
  • C6 James Taylor (2)– Fire And Rain
  • D1 Siouxsie & The Banshees– Spellbound
  • D2 Metallica– Master Of Puppets
  • D3 Moby– When It’s Cold I’d Like To Die
  • D4 Journey– Separate Ways (Worlds Apart) (Steve Perry & Bryce Miller Extended Remix)

Στο Nerdom θα βρεις

To Νο.1 Geek e-shop
με 10.000+ προϊόντα

Δωρεάν Μεταφορικά
άνω των 59€


Product Δίσκος Βινυλίου Stranger Things Vol.4 image

Δίσκος Βινυλίου Stranger Things Vol.4