go to top icon

Fruits Basket: Season One

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα διαθέσιμο
Τελευταία τεμάχια
add to cart iconΠροσθήκη στο καλάθι


  • Κωδικός:  0025251
  • Γλώσσα:  Αγγλικά


Και τα 25 επεισόδια από την πρώτη σεζόν του ιαπωνικού anime που βασίζεται στο manga του Natsuki Takaya.

Η οικογένεια Sohma έχει καταραστεί να μεταμορφώνεται σε ζώα του ζωδιακού κύκλου αν αγκαλιαστεί από άτομο του αντίθετου φύλου.

Όταν η νεαρή ορφανή Tooru Honda (φωνή της Yuma Uchida), που ζει σε μια σκηνή στο δάσος, ανακαλύπτει το οικογενειακό μυστικό, πρέπει να υποσχεθεί ότι θα παραμείνει δικό της, αλλιώς θα αντιμετωπίσει τις θανατηφόρες συνέπειες.

The episodes are: 'I'm Going', 'They're All Animals', 'Let's Play Rich Man-Poor Man', 'What Year Is She?', 'I've Been Fooling Myself', 'Perhaps We Should Invite Ourselves Over', 'Spring Comes', 'See You When You Get Back', 'Yuki Was My First Love', 'It's Valentine's, After All', 'This Is a Wonderful Inn', 'You Look Like You're Having Fun', 'How Have You Been, My Brother?', 'That's a Secret', 'I Wouldn't Say That', 'She Said Don't Step On Them', 'This Is for Uo-chan!', 'What's Important Is...', 'I'm So Sorry', 'I Can't Believe You Picked It Up', 'I Never Back Down from a Wave Fight', 'Because I Was Happy', 'You Look Well...', 'Let's Go Home' and 'Summer Will Be Here Soon'.

  • DVD
Product Fruits Basket: Season One image

Fruits Basket: Season One

add to cart icon Προσθήκη στο καλάθι