go to top icon

Fire Force First Season

Διαθεσιμότητα:  Άμεσα διαθέσιμο
Τελευταία τεμάχια
add to cart iconΠροσθήκη στο καλάθι


  • Κωδικός:  0023924
  • Θέμα:  Fire Force
  • Γλώσσα:  Αγγλικά


Και τα 24 επεισόδια της πρώτης σεζόν του ιαπωνικού anime που διαδραματίζεται στο Τόκιο, όπου μια ειδική πυροσβεστική δύναμη έχει αναλάβει να αντιμετωπίσει την αυτανάφλεξη μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού που τους μετατρέπει σε βίαια όντα, γνωστά ως Infernals.

Ο αποφασισμένος νεαρός Shinra Kusakabe (φωνή του Gakuto Kajiwara) εντάσσεται στην υπηρεσία ελπίζοντας να γίνει ήρωας και να σώσει όσους απειλούνται από την κατάσταση, ωστόσο, ο Shinra βρίσκεται μπλεγμένος σε εσωτερικές διαμάχες, καθώς διάφορες φατρίες ανταγωνίζονται για την εξουσία.

The episodes are: 'Shinra Kusakabe Enlists', 'The Heart of a Fire Soldier', 'The Rookie Fire Soldier Games', 'The Hero and the Princess', 'The Battle Begins', 'The Spark of Promise', 'The Investigation of the 1st Commences', 'Infernal Insects', 'The Spreading Malice', 'The Promise', 'Formation of Special Fire Force Company 8 - The Mightiest Hikeshi', 'Eve of Hostilities in Asakusa', 'The Trap Is Set', 'For Who the Flame Burns', 'The Blacksmith's Dream', 'We Are Family', 'Black and White and Gray', 'The Secrets of Pyrokinesis', 'Into the Nether', 'Wearing His Pride', 'Those Connected', 'A Brother's Determination', 'Smile' and 'The Burning Past'.

- Blu-ray (Blu-ray / with Digital Copy (Limited Edition))

- 300 mins

- Japanese, English

Product Fire Force First Season image

Fire Force First Season

add to cart icon Προσθήκη στο καλάθι